چرا از کلمهی «نجات» استفاده کردیم؟
حتماً شما هم تأیید میکنید با ورود ویروس کرونا به کشور، اکثر کسب و کارها و اصناف در ایام قبل از نوروز (که معمولاً درآمدشان، چند برابر یازده ماه دیگر سال است)، با بحران جدی روبرو شدهاند. این بحران از کاهش تقاضا در بازار شروع میشود و تا عدم تمایل کارکنان و سرمایههای انسانی به حضور در محل کار و تردد در مکانهای عمومی و بالتبع، کاهش درآمد و افزایش استرس منجر میشود. تا حدی که برخی کسب و کارها را به سمت ورشکستگی پیش میبرد. بنابراین خروج از این بحران، برای کسب و کارها، مترادف نجات و رهایی است!
اما در بحران ویروس کرونا که دامنگیر افراد و کسب و کارها شده، چگونه باید عمل کرد؟
همانطور که میدانید، گام اول، مدیریت صحیح خویشتن در مدیران و مدیریت استرس خود و سرمایههای انسانیشان است. اما مدیران زیادی، به دلیل استرس حاکم در شرایط مالی سخت و پرفشار، عملاً در ذهنشان، خود را فردی بازنده میدانند و گامهای بعدیشان را با اشتباهات فاحش برمیدارند... به عبارتی: خشت اول چون نهد معمار کج، تا ثریا میرود دیوار کج!
حال آنکه، برای برخی از کسب و کارها، عدم توجه به موقع برای بروزرسانی روشهای فروش، عاملی برای ورود به بحران سنگین ویروس کرونا شده است. اما هنوز هم دیر نیست... مدیران و صاحبان کسب و کارها و اصناف میتوانند با تبدیل این تهدید جدی به فرصت عالی، شرایط کسب و کار خود را ارتقا دهند.
ارتقاء در شرایط بحران؟ چطور؟
پس از شیوع ویروس کرونا تمام جوانب زندگی ما از جمله مسیر کسب و کارمان تحت تاثیر این بحران قرار گرفته است که سوالهای فراوانی برای پیدا کردن راه فرار از این بحران و مدیریت سلامت روانی و شغلی برای همه پیش آماده است.
از جمله:
- چطور میتوان استراتژیهای فروش و بازاریابی شرکت را برای تطبیق با این شرایط اصالح کرد؟
- فروش در دوران رکود چه اصول و مقرراتی دارد؟
- اصول اتیکت (آداب معاشرت) در دوره این بحران، دستخوش چه تغییراتی میشود؟
- با توجه به اینکه بسیاری از کسب و کارها مصلحت را در دورکاری میبینند، آیا مدیریت عملکرد
- کارکنان از راه دور امکان پذیر است؟ چطور؟
- چطور میتوان برنامهریزی دورکاری را با استفاده از راهکارهای فناوری اطلاعات انجام داد؟
- راهکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات در این شرایط کدامند؟
بیان شیوا و راهکارهای موثر دکتر کامران صحت در این دورهی آموزشی، میتواند علاوه بر پاسخگویی به پرسشهای شما، به ایجاد تلنگری برای ارتقاء شخصی، حرفهای و شغلی شما کمک کند.
موارد مطرح شده در دورهی آموزشی «نجات کشتی کسب و کار در طوفان کرونا» چیست؟
- مدیریت بر خویشتن در شرایط بحرانی
- مدیریت استرس خود، همکاران و سرمایههای انسانی
- به جا آوردن مسئولیت اجتماعی در دوران بحران کرونا
- اصول دورکاری، مدیریت مالی و مدیریت سرمایههای انسانی
- روشهای ایجاد احساس امنیت خاطر در مشتریان
- روشهای حفظ مشتریان فعلی تا اتمام دورهی بحران
- آداب برگزاری جلسات فروش
- آداب معاشرت و اتیکت
- فعالیت موثر در شبکههای اجتماعی
- راهکارهای عمومی عبور از بحران کرونا
در پایان... اگر نیاز دارید سوالات تخصصی و بیشتری را مطرح کنید و پاسخ آنها را از زبان دکتر کامران صحت دریافت کنید، ما به شما شرکت در وبینار «نجات کشتی کسب و کار در طوفان کرونا» را پیشنهاد میکنیم. این سمینار آنلاین در تاریخ 13 اسفند از ساعت 17 تا 19 با حضور دکتر کامران صحت و مدیران کسب و کارها و اصناف مختلف برگزار میشود و محیطی آنلاین برای هماندیشی و تبادل تجربیات فراهم میکند. برای کسب اطلاعات بیشتر از روش برگزاری و ثبت نام در این وبینار میتوانید اینجا کلیک کنید.